Ανακοίνωση


 

Αγαπητοί γονείς/κηδεμόνες,

 

Σας ενημερώνουμε λοιπόν ότι ο καθιερωμένος Αγιασμός θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου και ώρα 9:45. Όλοι οι μαθητές, εκτός από τους μαθητές της Α΄ τάξης, θα πηγαίνουν στις τάξεις τους όπου θα τους περιμένουν οι δάσκαλοί τους. Στην είσοδο του σχολείου θα υπάρχει κατάσταση με τον αριθμό της αίθουσας και το όνομα του εκπαιδευτικού ανά τμήμα, καθώς και εκπαιδευτικοί που θα τους καθοδηγούν. Ώρα προσέλευσης μαθητών 9:30.

Οι δασκάλες της Α΄ Τάξης θα βρίσκονται στην είσοδο του σχολείου όπου θα παραλαμβάνουν τους μικρούς μας μαθητές και θα τους οδηγούν σε συγκεκριμένες θέσεις στην αυλή του σχολείου.

Καθ’ όλη την διάρκεια του Αγιασμού οι πόρτες του σχολείου θα παραμείνουν κλειστές για τους γονείς και κηδεμόνες. Οι μαθητές θα αποχωρήσουν μετά το τέλος του Αγιασμού.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Υπουργείου Παιδείας και του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας οι μαθητές έχουν την υποχρέωση να προσέλθουν στο σχολείο με προστατευτική μάσκα.

Από την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου και για όλη την πρώτη εβδομάδα η πρωινή προσέλευση θα είναι 8:00-8.15. Λόγω έλλειψης εκπαιδευτικού προσωπικού, η αποχώρηση για τους μαθητές της Α΄ τάξης θα είναι στις 11.30 και για όλους τους υπόλοιπους μαθητές στις 12.25.


Θέλουμε  να πιστεύουμε ότι από τις 21 Σεπτεμβρίου και μετά το σχολείο θα λειτουργήσει κανονικά, συμπεριλαμβανομένου και του Ολοήμερου και της Πρωινής Ζώνης.

Οι μαθητές θα παραλάβουν τα βιβλία τους την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου.

Τονίζουμε ότι κανένας γονέας ή κηδεμόνας δεν μπορεί να εισέλθει στον χώρο του σχολείου και για κανέναν λόγο χωρίς ραντεβού.

Η ενημέρωσή σας θα γίνεται μέσω διαδικτύου με τους εξής τρόπους, αναλόγως την περίπτωση:

1)      Μήνυμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (e-mail) που μας έχετε δηλώσει. Θα λαμβάνετε μηνύματα τόσο από το mail του σχολείου όσο και από το πληροφορικό σύστημα Myschool

2)      Από την ιστοσελίδα του σχολείου http://23dimira.blogspot.com

3)      Από τη σελίδα του σχολείου μας στο facebook (23 Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου)

4)      Από τη ομάδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου μας στο facebook ( Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων 23ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου)

 

Για οποιαδήποτε πληροφορία μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με το σχολείο στο τηλέφωνο 2810239611 ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και στη διεύθυνση mail@23dim-irakl.ira.sch.gr

 

Η Διεύθυνση και ο Σύλλογος Διδασκόντων ευχόμαστε σε όλους

μία όμορφη και δημιουργική χρονιά

 γεμάτη υγεία, αισιοδοξία και ελπίδα!!!